Profiltøj

Her vil I finde et lille udvalg af det tøj RC Company tílbyder. Man kan få alt indenfor beklædning lige fra undertøj til skitøj.

Det der er kendetegnet for dette tøj er at det er egnet til erhverv, fordi det er klassisk modeller i flotte farver og størrelserne er fra helt lille til 6XL.

Vi har også mulighed for at tilbyde tøj specielproduceret fra østen. Det kræver dog at man er i god tid med sin planlægning. En af de store fordele ved østenproduktion er bl.a. den store økonomiske besparelse.

Så når I planlægger Jeres næste kampagne er det ideel at tænke på tøjet også - det er jo altid rart at kunne spare lidt på budgettet. 

Hvorfor vælge profiltøj? ....For at gøre Jeres firma mere synlig!!!

For at styrke firmaets eksisterende profil. Før det besluttes hvilken slags forarbejdning der behøves, er det vigtigt at gøre sig klart, hvad tøjet skal bruges til og hvilket budskab, der skal sendes. Hvilken størrelse logo er bedst? Skal der broderes eller trykkes? Hvad er den bedste placering? Hvilket design passer bedst til firmaet stil? Hvilken farve matcher bedst til firmaets farver?

Vi er parate til hjælpe og rådgive dig således, at dit budskab får optimal effekt på vores produkter.

Vi repræsenterer velkendte og succesfulde mærker indenfor profil-branchen. Vores brede sortiment giver flere muligheder for at matche og kombinere forskellige produkter med hinanden, vi levere altid produkter i høj kvalitet.