RC Company åbnede dørene i 2007 med en målsætning om at blive leverandør og rådgiver indenfor branding. RC Company tilbyder et stort og til stadig voksende udvalg af reklameartikler, firmagaver, webshop, lagerstyrring m.m. Det er vores fornemste opgave at finde den rigtige skræddersyede løsning til vore kunder således den enkelte løsning skaber en stærk profil hos vores kunder.

Det er vores ønske at styrke vores position på markedet samt slå os fast på B2B som en stærk samarbejdspartner der er leveringsdygtig i forhold til de rigtige produkter til den rigtige pris. Og samtidig opretholde en god kvalitet og levering til tiden.

Vi stiller store krav til vores leverandører om at de som minimum skal overholde en Code of Conduct, hvilket betyder at vi stiller som krav at vores varer skal være produceret under ordentlige forhold af medarbejdere der har gode arbejdsvilkår samt ret til at organisere sig.

RC Company er helt i front når vi taler om kreativitet, nytænkning og løsningsmodeller. Kontakt os for et uforpligtende tilbud samt ide og forslag til hvordan netop din virksomhed kan få en stærk profil og brand.