RC Company

RC Company åbnede dørene i Esbjerg 2007 med en målsætning om at blive leverandør og rådgiver indenfor branding. RC Company tilbyder et stort og til stadig voksende udvalg af reklameartikler, alt med logo, firmatøj, firmagaver, webshop, lagerstyring. Det er RC Company´s fornemste opgave at finde den rigtige løsning til vores kunder således den enkelte løsning skaber en stærk profil hos RC Company´s kunder.

Det er RC Company´s  ønske at styrke vores position som et landsdækkende firma og gøre RC Company kendte i lokal området, Esbjerg. Derudover er RC Company en stærk samarbejdspartner på B2B, der er leveringsdygtig i forhold til logo artikler til den rigtige pris og samtidig opretholde en god kvalitet og levering til tiden.

RC Company stiller store krav til vores leverandører om at de som minimum skal overholde en Code of Conduct, hvilket betyder at RC Company stiller som krav at vores varer skal være produceret under ordentlige forhold af medarbejdere der har gode arbejdsvilkår samt ret til at organisere sig.

RC Company er helt i front når vi taler om kreativitet, nytænkning og løsningsmodeller. Kontakt RC Company for et uforpligtende tilbud samt ideer og forslag til hvordan netop din virksomhed kan få en stærk profil og brand. RC Company kan hjælpe jer med at lave alle de rigtige artikler med jeres firmalogo.